ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Με ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχθούμε στη όμορφη Λακωνία και στην φιλόξενη πόλη των Μολάων από τις 8 έως τις 13 Αυγούστου 2016 το πρώτο Laconia Summer Basketour με σύνθημα «Βάζουμε καλάθι στον παιδικό καρκίνο». Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο νέο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης Μολάων που εντάχθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο ΕΣΠΑ 2007 -2014 και υλοποιήθηκε από το Δήμο Μονεμβασίας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την προσήλωση του στις αξίες του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι» και στηρίζει ανεπιφύλακτα την διοργάνωση του σπουδαίου αυτού αθλητικού γεγονότος σε συνδυασμό με το φιλανθρωπικό χαρακτήρα του, αφού μέρος των εσόδων του θα διατεθούν στο σύλλογο ΦΛΟΓΑ.

Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε δράση που έχει να κάνει με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και θα είναι πάντοτε αρωγός και υποστηρικτής κάθε πρωτοβουλίας που συμβάλλει στην προώθηση της ισότητας των ευκαιριών και στη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς φραγμούς. Θέλω να συγχαρώ όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας και ιδιαίτερα τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στο φιλανθρωπικό τουρνουά καλαθοσφαίρισης.

Καλώ όλους του συμπολίτες μας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να παραβρεθούν σ΄ αυτή τη μεγάλη αθλητική και φιλανθρωπική γιορτή. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο πρώτο Laconia Summer Basketour.


Αδαμαντία Τζανετέα
Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας