ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

O Δήμος Μονεμβασίας συνδιοργανώνει φέτος για πρώτη φορά την αθλητική εκδήλωση LACONIA SUMMER BASKETOUR – MONEMVASIA.

Η Δημοτική Αρχή πιστεύει βαθύτατα και υποστηρίζει με θέρμη τον αθλητισμό, επιζητώντας την ολοένα και μεγαλύτερη ενασχόληση των πολίτων της. Προς επίρρωση του σκοπού αυτού επιδιώκει τη συχνή φιλοξενία και διοργάνωση σημαντικών αθλητικών γεγονότων.

Ιδιαίτερα στην περίοδο που διανύει η χώρα πρέπει συλλογικά να δίνουμε έμφαση και να προωθούμε τα στοιχεία εκείνα που ενώνουν τους ανθρώπους και τους λαούς όπως ο αθλητισμός.

Θέλω να απευθύνω συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης και εύχομαι καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες.


Ηρακλής Τριχείλης
Δήμαρχος Μονεμβασιάς

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασιάς χαιρετίζει την συνεργασία που προέκυψε με πρωτοβουλία του αθλητικού συλλόγου Α.Π.Ο.Ε.Λ. και της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. με σκοπό τη δημιουργία μιας καλοκαιρινής αθλητικής διοργάνωσης υψηλών προδιαγραφών.

Το LACONIA SUMMER BASKETOUR – MONEMVASIA, είναι ένας νέος αθλητικός θεσμός που έχει ως στόχο να βάλει το Δήμο Μονεμβασίας στο χάρτη των μεγάλων αθλητικών γεγονότων και να τον θέσει στο επίκεντρο της καλοκαιρινής αθλητικής δραστηριότητας της Λακωνίας.

Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασιάς με την ανάληψη αυτής της σημαντικής διοργάνωσης αποδεικνύει για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον του για την εξωστρέφεια του Δήμου μας και την πανελλαδική του προβολή. Η διοργάνωση τέτοιων αθλητικών γεγονότων με πολιτιστικές και φιλανθρωπικές προεκτάσεις σίγουρα μπορεί να καταστήσει και την ίδια την περιοχή ως ελκυστικό προορισμό για αθλητικό τουρισμό.

Στόχος μας με τη διοργάνωση τέτοιων γεγονότων είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες και ερεθίσματα για την ενεργότερη ενασχόληση των συμπολιτών μας με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Καλούμε όλους σας είτε να συμμετέχετε ενεργά στο τουρνουά είτε να το παρακολουθήσετε ως θεατές.


Παναγιώτα Αλειφέρη
Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.