ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Α.Π.Ο.Ε.Λ.

Ο αθλητικός σύλλογος Α.Π.Ο.Ε.Λ. πρωτοπορεί και συνδιοργανώνει μαζί με τον Δήμο Μονεμβασίας και την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π το καλοκαιρινό τουρνουά καλαθοσφαίρισης με την ονομασία LACONIA SUMMER BASKETOUR – MONEMVASIA.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι η συλλογική προσπάθεια όλων των φορέων της περιοχής για την ανάδειξη του τοπικού αθλητικού προϊόντος του Δήμου Μονεμβασίας διαμέσου του αθλητικού τουρισμού. Πρόκειται για μια διοργάνωση γιορτή για τον αθλητισμό και την κοινωνία μιας και πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι θα διεξαχθούν παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσουμε τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Φλόγα».

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους κατοίκους της περιοχής των Μολάων αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μονεμβασίας αλλά και ολόκληρης της Λακωνίας να στηρίξουν την διοργάνωση με την παρουσία τους και να γεμίσουν το γήπεδο καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων.Η στήριξη όλων θα είναι εκείνη που θα καθιερώσει την διοργάνωση και θα κατατάξει το LACONIA SUMMER BASKETOUR – MONEMVASIA στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού σε όλη την Λακωνία και γιατί όχι στο μέλλον και ευρύτερα της Πελοποννήσου.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο για να συμμετέχουμε όλοι μαζί σε μια πραγματική γιορτή για το μπάσκετ της Λακωνίας.


Ιωάννης Φαφλιάς
Πρόεδρος Α.Π.Ο.Ε.Λ.